почетна

колектори

галванизација

термичка обр.

контакт

 

             

           претходна ] следна ]

 

Дизајнирање на соларни системи

 

    СОЛАР ТЈУБС врши и димензионирање на соларните системи во целиот свет односно кој систем треба да биде избран, колкав број на колектори, капацитет на резервоарите, моќност на дополнителното греење како и димензионирање на сите делови кои го сочинуваат соларниот систем.

    За таа цел СОЛАР ТЈУБС го користи најдобриот софтвер за таа цел Германскиот T*Sol  Expert 4.4. Ние за вас вршиме симулација и професионално планирање и димензионирање на соларните системи за вашите потреби.

  • Соларни системи за индустриски процеси

  • Соларни системи за болници

  • Соларни системи за хотели

  • Соларни системи за згради и куќи

  • Како и на сите позиции каде што има потрошувачка на топла вода

 За таа цел ви стоиме на располагање во секое време.  

 

 

 

 

© Copyright Solar Tubes 2010